background-image:url;background-positiohttp://2.bp.blogspot.com/-kz776bT5Cd0/T7NF5RpjWFI/AAAAAAAADyE/azjmsdZ-bJI/s1600/Background.pngn:top center; background-attachment:fixed; margin:0;

Sunday, 21 August 2016

welcome back!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..

bismillahimasyaAllah..
this feeling..i miss this feeling so much ..after setahun xbukak blog ni maka rasminya arini entri pertama sebagai pembuka tirai untuk kehidupan dan nyawa blog ni..jujur sayang sangat nk lepas untuk tinggatkan coretan dalam blog ni sebab dulu pernah letak niat untuk jadikan ni sebagai medium untuk aku melakar segala memori dan kenangan masni untuk dipatri selamanya jika aku pergi ,masih ada ruang rindu bicara hati untuk ditatap oleh merekea2 kesayanganku..*sebak tiba..mati itu pasti..

insyaAllah lepas ni cek rajin2 tulis sini ye..untuk siapa baca tu tak kisahla yang penting nanti bila2 da tinggal mesir ni boleh la baca balik kenangan2 di sini..only 1 tahun lagi berbaki kat sini..lepas tu insyaALLAH boleh duduk dekat malaysia bumi tercinta da..sakit woo duk jauh2 dengan family..

oklah..since sekarang ni tengah musim final exam untuk exam 5th year paper..aku bukak2 teaser dulu ye..bila2 free lagi nanti I sambung story mory kat sini..main topics lepas ni insyaAllah bab paling fevret apa lagi kalau bukan bab2 fitness ni kan..maklumla lepas berjaya turun 10kg berat lepas 4tahun duduk mesir dengan jayanya pam lemak hahaa..alhamdulillah sekarang da berjaya kembali ke berat form 5..yeayyyy..apa rahsianya??nantikann..:)
boleh jadi nutritionist ni!!



No comments :

Post a Comment